Kaj je alergija?


Kaj je alergija? Naš imunski sistem, oziroma obrambni sistem, ima nalogo, da naše telo varuje pred bolezenskimi klicami- kot so: virusi, bakterije, glivice, paraziti. Pri alergiji se imunski sistem odziva na snovi, kot so prelodi, živalske dlake, hrana itd., ki normalno za naše telo sploh niso škodljive.To pomeni, da je alergija spremenjen odziv imunskega sistema na sicer nepatogene antigene okolja, ki se kaže s preobčutljivostnimi reakcijami. (izpuščaji na koži, edeme, driska, bronhitis, laringitis, itd.) Najbolj poznana in ena izmed najuspešnejših metod za odkrivanje in zdravljenje alergij je elektroakupunktura/ biorezonanca.
Kaj je alergija?
ELEKTROAKUPUNKTURA

Kaj je Biorezonanca-BICOM?


Kaj je Biorezonanca-BICOM? Je zelo učinkovita metoda, ki združuje znanje moderne biofizike, medicine in znanje kitajske medicine. Princip zdravljenja je zasnovan na temeljih tradicionalne kitajske medicine- akupunkture. Hitri razvoj računalniške tehnologije je terapevtom dal v pomoč poseben aparat - napravo BICOM (BIO-COMmunication). . Metoda je povsem varna in neboleča. Izvaja se na osnovi elektroakupunkture in je primerna tudi za majhne otroke.   Vse žive celice oddajajo in sprejemajo elektromagnetna nihanja valovanja in z njimi komunicirajo. V zdravem telesu komunikacija poteka neovirano in vsak del telesa pravilno opravlja svojo nalogo. Stres, vplivi toksinov, bakterij, virusov... lahko ovirajo ali prekinejo medcelično komunikacijo, kar povzroči nepravilno delovanje celic. Z bioresonančnim testom se ugotovi kaj ovira to komunikacijo.   Na prvem mestu zdravljenja, ugotavljenja alergij, ali drugih bolezni stoji  anamneza- temeljito izpraševanje pacienta o njegovih težavah. Temu sledi bioresonančni test Na določenih akupunkturnih točkah, se s pomočjo primerne naprave meri upornost kože. To pomeni da od glave do pete pregledajo pacienta (Pregled funkcij notranjih organov). Potem sledi iskanje etiološkega faktorja: Kaj je vzrok? Ali je v ozadju okužba in to kakšna? Ali je alergija? Mogoče tumor ali avtoimune bolezni? Na osnovi pridobljenih ugotovitev se postavi diagnoza. Temu sledi izbira ustrezne terapije. Z bioresonanco se ne zdravijo simptomi, temveč se poišče izvor obolenja in se deluje direktno nanj. Cilj terapije je izničiti vplive, ki povzročajo bolezen in telesu vrniti sposobnost avtoregulacije- samozdravljenja.
Kaj je Biorezonanca-BICOM?
ELEKTROAKUPUNKTURA

Zdravimo in lajšamo


Zdravimo in lajšamo Elektroakupunktura, biorezonančna terapija je pomagala že mnogim. Dovolite, da pomaga tudi vam pri težavah kot so:
  • alergija,astma in atopijski dermatitis,
  • candida,
  • borelioza,
  • okužba z bakterijami, virusi in paraziti,
  • avtoimunske bolezni,
  • bolezni notranjih organov,
  • oslabel imunski sistem,
  • odkrivanje spremenjenih celic (benigni tumorji, maligni tumorji, polipi, ciste)
Zdravimo in lajšamo
ELEKTROAKUPUNKTURA
© Created by avatarf